• Möt branschens främsta experter på hållbarhet!
  • SGBC, Formas och Boverket lyfter fram den svenska branschen på den viktigaste konferensen för hållbart byggande
  • Vi erbjuder Sveriges bästa utbildningar inom miljöcertifiering och hållbar stadsutveckling
Nyheter

Medlemskapet ger oss unik access till värdefulla resurser och kontakter

Redan andra veckan in i år 2012 har vi haft förmånen att välkomna hela tio nya medlemmar till Sweden Green Building Council. En av dem är Arthur Sundqvist Arkitekter AB, ett mindre arkitektkontor med bas i Stockholm samt ett stort och brett arbetsfält.

Att bli medlem i Sweden Green Building Council såg Arthur Sundqvist som självklart. Dels för att synliggöra sitt engagemang för hållbart byggande, och dels för att få tillgång till de resurser och det nätverk som erbjuds.

- Via Sweden GBC kan även vi som litet arkitektkontor diskutera, bidra och påverka i de stora frågorna, vilket är enormt värdefullt. Utöver de utbildningar och resurser som erbjuds får vi också unik access till ett värdefullt nätverk av likasinnade, alla har vi ju samlats här för att vi brinner för hållbarhetsfrågan. För mig är medlemskapet i Sweden GBC lika självklart som medlemskapet i Sveriges Arkitekter, säger Arthur.


Arthur Sundqvist

Med lång erfarenhet i branschen och ett genuint intresse för miljö- och hållbarhet planerar Arthur att som nybliven medlem lyssna och lära så mycket som möjligt för att se vad medlemskapet kan erbjuda honom och företaget. En grundkurs i de fyra certifieringssystemen är redan inbokad och han hoppas kunna delta vid årets första medlemsmöte hos Nyréns i Stockholm 23 februari.

- Läs mer om Arthur Sundqvist Arkitekter AB
- Vill du också delta i medlemsmötet 23 februari?
- Anmäl dig till kommande utbildningar du med

 

 

Senast uppdaterad lördag, 24 november 2012 09:54  

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Just nu...

SGBC i sociala medier

fb-sgbc-se twitter-sgbc-se linkedin-sgbc-se flickr-sgbc youtube-sgbc-se


© 2012 Sweden Green Building Council

 Om cookies på sgbc.se

 

BREEAM is a registered trademark of BRE (the Building Research Establishment Ltd. Community Trade mark E5778551). The BREEAM marks, logos and symbols are the Copyright of BRE and are reproduced by permission.

 

LEED and the related logo is a trademark owned by the U.S. Green Building Council and used with permission.