Specialerbjudande för dig som går kursen Certifierad Citylabsamordnare

Anmäler du dig till kursen Certifierad Citylabsamordnare innan midsommar (senast den 21 juni) får du tre månaders kostnadsfritt deltagande i Citylab Network. Kursen går i Stockholm den 2 oktober 2018 och det kostnadsfria deltagandet i Citylab Network sträcker sig mellan den 2 oktober och 31 december 2018.

Anmäl dig till kursen här.

Om kursen Certifierad Citylabsamordnare

Som Citylabsamordnare stödjer du stadsutvecklingsprojekt i att använda Citylab i sitt hållbarhetsarbete. Rollen kan innefatta att leda möten och workshops, författa Hållbarhetsprogram samt samordna olika processer. I kursen lär du dig bland annat vilka redovisningar som krävs för en ansökan och vilka mallar som finns att tillgå. Efter kursen ska du kunna leda certifieringsarbetet för stadsutvecklingsprojekt i ett tidigt planskede. 

Läs mer om kursen.

Om Citylab Network

Hållbarhet inom stadsutveckling är högaktuellt och har aldrig varit så viktigt som nu. Samtidigt är det utmanande och man fastnar lätt i komplexa och tidskrävande frågor. För att hjälpa varandra, inspireras och ta del av det senaste finns Citylab Network. I nuläget består nätverket av över 150 personer från hela landet och alla delar av branschen.

Läs mer om nätverket.