Citylab Nätverk

Citylab Nätverk - ditt nya kontaktnät inom hållbar stadsutveckling! Hållbarhet inom stadsutveckling är högaktuellt och har aldrig varit så viktigt som nu. Samtidigt är det utmanande och man fastnar lätt i komplexa och tidskrävande frågor.

Nätverket präglas av en prestigelös delandekultur. Vi är inte där för att sälja utan för att dela och sprida kunskap, metoder och verktyg. Följande framgångsformel hjälper oss att nå hållbara resultat:

 

 

 

 

Nätverket erbjuder dig:

  • Nätverksträffar – träffa branschkollegor och lär av experter samt praktikfall
  • Webbinarier – månatliga som du kan ta del av i efterhand
  • Digitalt forum – en kunskapsbank där du kan kommunicera med andra i nätverket

Vilka är med i nätverket?  

I nätverket finns hållbarhetsstrateger, affärsutvecklare, projektutvecklare, hållbarhetschefer, fastighetsutvecklare, arkitekter, miljöplanerare och landskapsarkitekter med flera. Citylab samlar aktörer från privat, offentlig och ideburen sektor samt akademi – små som stora!

Registrering för Citylab Nätverk

Här hittar du information om hur du går med i Citylab Nätverk

Nätverksträffar i Citylab Nätverk

Vi arrangerar regelbundna nätverksträffar i Citylab Nätverk. Läs mer om vad som är på gång!

Aktuellt i Citylab Nätverk

Höstplanering!

Just nu planeras höstens webbinar och en eftermiddags nätverksträff i Stockholm! Har du en önskan om   ämne eller har en erfarenhet/lösning som du vill dela med dig av? Kontakta utbildning@sgbc.se med...

Lansering av Citylab!

I mars 2018 firar vi lanseringen av Citylab Action Guide och certifering. Välkommen på lansering av Citylab Action med allt du behöver veta om det nya certifieringssystemet för stadsdelar! Ta del av d...