Frukostseminarium: Så bygger vi klimatneutralt med NollCO2

NollCO2 utvecklas av Sweden Green Building Council för att ge bygg- och fastighetsbranschen möjlighet att bygga klimatneutralt och bidra till Parisavtalets måluppfyllnad. Nu bjuder vi in till ett frukostseminarium där du får chansen att ta del av det senaste inom utvecklingen av certifieringen och höra om Castellum, Lidl och Skanskas erfarenheter från sina pilotprojekt.

NollCO2 är en påbyggnadscertifiering för klimatneutrala byggnader som utvecklas av Sweden Green Building Council. Det är ett konkret verktyg som kommer att ge bygg- och fastighetsbranschen möjlighet att minska sin klimatpåverkan och bidra till Parisavtalets måluppfyllnad.

Tillsammans med tre av branschledarna inom hållbarhet testar vi nu certifieringen. I ett frukostseminarium berättar SGBC om det senaste inom utvecklingen av NollCO2 och Castellum, Lidl och Skanska delar med sig av sina erfarenheter från respektive pilotprojekt.

25 september är det dags för seminariet, som är kostnadsfritt och sker i Stockholm. Begränsat antal platser – så anmäl dig redan idag. Varmt välkommen!

Agenda

07.30-08.00: Frukost och mingel.
08.00-09.00: Presentationer.

Medverkande

  • Pia Stoll, chef NollCO2, Sweden Green Building Council
  • Robert Carlsson, hållbarhetsansvarig, Castellum
  • Mattias Tas, projektledare bygg, Lidl Sverige
  • Hans Wallström, hållbarhetschef, Skanska Kommersiell Fastighetsutveckling Norden

 


Castellum bygger nya lokaler för Domstolsverket i Malmö.


Lidl bygger ny butik i Visby.


I Malmö bygger Skanska kontorshuset Hyllie West.

Datum:

2019-09-25 – 2019-09-25

Tid:

07:30:00 – 09:00:00

Plats:

Skanska, Warfvinges väg 25, 112 74 Stockholm. Lindhagensalen.
ANMÄL DIG