Medlemsmöte: Digitala lösningar för bygg- och driftskedet

Möjligheterna att använda digitala lösningar i bygg- och driftskedet blir allt fler och det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad om vilka möjligheter som finns.

Hur kan vi med hjälp av digitala verktyg effektivisera i byggskedet för att få ner kostnaderna och bygga smartare? Hur kan vi bättre använda all data som genereras i fastigheten för att optimera driften och sänka kostnader? Och hur kan vi dra nytta av allt detta i vårt hållbarhetsarbete?

På vårt medlemsmöte den 5 december har vi bjudit in fem talare som har olika lösningar.

Seminariet är endast öppet för medlemmar i Sweden Green Building Council. Vill du bli medlem? Läs mer här.

Program:
07:45-08:15 Frukost och registrering
08:15-09:15 Nyheter från SGBC och presentationer
09:15-10:00 Mingel, passa på och ställ frågor till de företag som har det mest relevanta verktyget för just dig!

Vi behöver din anmälan senast 28 november. Det är begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Talare

Netmore Group har Connected Property som ett av sina fokusområden. Därigenom erbjuds en heltäckande nätinfrastruktur för IoT, speciellt anpassad för fastigheter och flerbostadshus. Tjänsten är ett komplett system för managering av lokalt anpassade nät och fastighetsapplikationer.

EquipmentLoop är en digital tjänst som hjälper byggindustrin att få bättre kontroll på sin maskinutrustning, oavsett var den kommer ifrån. Med hjälp av förenklade arbetssätt, transparens och modern teknik kan maskinerna utnyttjas mer effektivt, vilket sänker byggkostnaden, minskar CO2 och skapar en bättre arbetsmiljö på arbetsplatserna

Trimble Solutions Sweden levererar produkter och tjänster som kopplar samman de fysiska och digitala världarna. Kärntekniker inom positionering, modellering, anslutning och dataanalys gör det möjligt för kunderna att förbättra produktivitet, kvalitet, säkerhet och hållbarhet. Tekla mjukvarulösningar för avancerad byggnadsinformationsmodellering (BIM) och byggnadskonstruktion är en del av Trimble.

Nuuka Solutions erbjuder en plattform som skapar transparens och kontroll för stora fastighetsbestånd. Den tillåter dig att se all fastighetsdata oberoende av hårdvara eller system i en portal. Resultatet är optimalt förvaltade fastigheter som är mer hållbara, hälsosamma och bekväma för dina hyresgäster.

iQuest utvecklar Orbiq® som är en IT-plattform för samordnad och digitaliserad drift av fastighetsportföljer. Orbiq kan även användas till uppföljning och kvalitetssäkring av investeringsprojekt under garantiperioder.

Varmt välkommen!

Datum:

2019-12-05 – 2019-12-05

Tid:

07:45:00 – 10:00:00

Plats:

Netmore Group AB / The Park, Hälsingegatan 49, 113 31 Stockholm
ANMÄL DIG