Medlemsmöte i Malmö: Hållbar stadsutveckling med Citylab + Hälsa och välbefinnande med WELL

Den 22 januari ges du chansen att lära dig mer om hållbar stadsutveckling och om den första svenska hållbarhetscertifieringen för stadsdelar – Citylab. Utöver det blir det ett pass om hälsa och välbefinnande i byggnader följt av studiebesök i Castellums WELL-registrerade kontorsbyggnad i Hyllie.

Varmt välkommen till en inspirerande förmiddag i Malmö. Medlemsmötet hålls i Castellums byggnad Eminent i Hyllie och avslutas med studiebesök. Eminent är inte bara certifierad i Miljöbyggnad med betyget guld utan även registrerad för certifiering i det snabbt växande certifieringssystemet för hälsa och välbefinnande i byggnader – WELL. Efter studiebesöket följer årsmöte i nätverket SGBC Syd.

Seminariet är endast öppet för medlemmar i Sweden Green Building Council. Vill du bli medlem? Läs mer här.

Program

08.00. Frukost och mingel.

08.30. SGBC hälsar välkomna.

08.40. Citylab. Sigrid Walve, chef för Citylab på SGBC berättar om certifieringssystemet och hur fastighetsutvecklare, fastighetsförvaltare och kommuner kan använda sig av det för att bidra till en hållbar stadsutveckling.

09.00. Hållbar stadsutveckling. Susanna Elfors hållbarhetsexpert och teknologie dr i bebyggelseanalys

09.15. Eminent, Nordens första byggnad som certifierats i WELL. Lisa Östling, Hållbarhetsansvarig, och Sofie Jönsson, kommersiell förvaltare berättar om planering, utmaningar och resultat i projektet.

09.35. Certifiering för hälsa och välbefinnande i byggnader med WELL. Eleftherios Zacharakis WELL Faculty, WELL AP, LEED AP O+M.

09.55. Bensträckare

10.00. Studiebesök Eminent.

10.40-11.30. Årsmöte SGBC Syd. OBS endast för medlemmar.

Det är ett begränsat antal platser för medlemsmötet, först till kvarn gäller. Vi behöver din anmälan senast fredagen den 17 januari. Ange i anmälan om du vill gå med på studiebesöket, eftersom det är ett begränsat antal platser i studiebesöket.

Datum:

2020-01-22 – 2020-01-22

Tid:

08:00:00 – 11:30:00

Plats:

Eminent, Hyllie Boulevard 35, Malmö
ANMÄLAN