Medlemsmöte i Stockholm: Hållbarhet i centrum för affärsmodellen

Hur ser mötet mellan hållbarhet och lönsamma affärer ut? Hållbarhet förändrar just nu det ekonomiska landskapet i rasande takt, och påverkar sättet vi gör affärer på. Välkommen på medlemsmöte i Stockholm den 14 maj som följs av föreningsstämma.

Gustav Stenbeck exemplifierar med bolag och organisationer som framgångsrikt använder sig av hållbarhetsfrågorna för att skapa mer lönsamma affärer.

Entreprenör, teknikoptimist, engagerad ekolog och nyfiken kapitalist. Gustav har varit hållbarhetschef på Nordic Choice Hotels och blivit utnämnd till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer. Idag arbetar han där hållbarhet och affärer möts och utmanar ständigt tidigare sanningar.

På medlemsmötet får du även…

  • Träffa vår nya VD Lotta Werner Flyborg
  • Höra det senaste om Miljöbyggnad, BREEAM-SE, LEED, Citylab, CEEQUAL och WELL, samt utvecklingsprojekten NollCO2 och Miljöbyggnad Drift och förvaltning
  • Ta del av en trendrapport från vårt Forsknings- och utvecklingsråd

Missa inte att anmäla dig till föreningsstämman!

Efter medlemsmötet hålls ordinarie föreningsstämma för Sweden Green Building Council. Anmäl dig till stämman och var med och påverka framtidens hållbara samhällsbyggande! Läs mer här.

Medlemsmötet och föreningsstämman är endast öppna för medlemmar i SGBC. Läs mer om medlemskapet här.

Datum:

2019-05-14 – 2019-05-14

Tid:

13:00:00 – 15:00:00

Plats:

Klara Strand Konferens (rum Sankta Clara), Klarabergsviadukten 90, Stockholm
Anmäl dig här!