Sweden Green Building Awards 2022

Den 27 oktober går SGBC:s årliga prisutdelning inom hållbart samhällsbyggande av stapeln på Norra Latin i Stockholm. I samband med prisutdelningen hålls en halvdagskonferens med fokus på framtidsspaning inom hållbart samhällsbyggande. Lär dig mer om några av Sveriges mest hållbara projekt och största inspiratörer och var med när vinnarna i Sweden Green Building Awards 2022 koras!

Din roll och insats för ett hållbart samhällsbyggande är betydelsefull i omställningen. Håll dig uppdaterad om vilka trender som väntas i närtid genom att säkra din plats till denna halvdagskonferens som hålls i samband med prisutdelningen av Sweden Green Building Awards 2022. Läs mer om SGBC:s årliga hållbarhetspris för samhällsbyggnadsbranschen här.

Under konferensen och galan har du möjlighet att träffa hållbarhetsexperter från hela samhällsbyggnadssektorn, knyta kontakter och inspireras av våra talare och finalistprojekt. Temat för eftermiddagens föredrag och panelsamtal är framtidsspaning 2023. Du får höra experter dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter kring utmaningar och lösningar inom hela samhällsbyggnadsbranschen, från planering till byggnation och förvaltning. 

Eftermiddagen följs av mingel, trerätters galamiddag med dryck, prisutdelning – och dans för den som vill. I biljetterna ingår både konferens och gala. Konferensen börjar 13.30. Mingel och galamiddag från 17.00.

Klädkod: kostymhåll

Temaspår & agenda

  • Panel: Grön finansiering idag och imorgon
  • EU-taxonomin och SGBC:s certifieringssystem
  • Återbruk och cirkularitet
  • Bygg och anläggningsbranschen – utmaningar och möjligheter 2023

Fullständigt program och talare utannonseras inom kort.

Pris

  • Medlem i Sweden Green Building Council 2500 SEK exkl moms.
  • Ej medlem i Sweden Green Building Council 3000 SEK exkl moms.

Datum:

2022-10-27

Tid:

13:30 – 23:59

Plats:

Norra Latin
Anmäl dig här