Webbinarium: Så skapar man en vinnare – innovation och utveckling i Basunderhåll Väg Område Umeå

Basunderhåll Väg Område Umeå tog 2019 emot Utmärkelsen för Hållbar Infrastruktur på Sweden Green Building Awards. Nu arrangerar vi ett webbinarium där två nyckelpersoner i projektet, projektledaren Anneli Lindberg och inköparen Michaela Mau, berättar om hur en ny inköpsstrategi ledde till innovation och utveckling i projektet.

Genom att ta fram en inköpsstrategi som på ett nytänkande sätt öppnar upp för innovation och utveckling i ett komplext drift- och underhållskontrakt för väg har på kort tid flera konkreta åtgärder både tagits fram men även direkt implementerats i det pågående kontraktet, Basunderhåll Väg Umeå.

Att dessa åtgärder/innovationer kan få spridning och erfarenheterna tillgodogöras i ett traditionellt drift- och underhållskontrakt är att se som ett stort steg mot en hållbar utveckling inom infrastruktur.

Projektledare Anneli Lindberg och inköpare Michaela Mau berättar om hur de i samband med upphandling av det nya kontraktet inarbetade incitament för att främja innovation och utveckling med fokus på miljö,  klimat och hållbar utveckling.

Detta webbinarium är öppet för medlemmar i Sweden Green Building Council. Läs mer om medlemskapet här.

Datum:

2020-03-05 – 2020-03-05

Tid:

10:00:00 – 10:45:00

Plats:

Online

Anmäl dig här