Slider

Här är alla nominerade till Sweden Green Building Awards 2017

Den 23 november är det dags igen! På klassiska Nalen i Stockholm kommer Sweden Green Building Awards att delas ut till ett antal lyckliga vinnare. Den svenska bygg- och fastighetsbranschen har nominerat projekt, byggnader och framstående personer under sommaren och dessa har nu lämnats till jurygrupperna som kommer utse finalister och vinnare.

På galamiddagen den 23 november kommer finalisterna kunna presentera sina projekt för gästerna innan vinnaren utses senare under kvällen. Galagästerna kommer även få lyssna på en inspirationsföreläsning av Kajsa Crona och kvällen avslutas traditionsenligt med liveband och dans in på småtimmarna.

För att anmäla dig till årets gala, besök den här sidan.

Nominerade till årets Sweden Green Building Awards är:

Läs mer...

Nominera till Sweden Green Building Awards 2017!

Observera att nomineringsperioden nu är stängd.

Nu inleds nomineringsperioden för årets upplaga av Sweden Green Building Awards. Sveriges mest framstående priser för hållbart samhällsbyggande kommer i år att delas ut vid en galamiddag på Nalen i Stockholm den 23 november. Det är öppet att nominera fram till den 1 september. (Vänligen notera att det står 20 augusti i formulären, men att nomineringsperioden har förlängts något.)

Läs mer...