Slider

Innovativa lösningar, miljöhjältar och extraordinära byggnader prisade på Sweden Green Building Awards 2017

- PRESSMEDDELANDE - 

Sweden Green Building Awards 2017 delades igår kväll ut på ett fullsatt Nalen till sex personer och projekt som varit ledstjärnor inom hållbart samhällsbyggande under det gångna året. Bland vinnarna finns både personer som brutit ny mark med miljöinnovationer anpassade för vår digitaliserade värld, praktexemplar på hållbara byggnader och ett infrastrukturprojekt med stort fokus på social hållbarhet.

Läs mer...

Här är alla nominerade till Sweden Green Building Awards 2017

Den 23 november är det dags igen! På klassiska Nalen i Stockholm kommer Sweden Green Building Awards att delas ut till ett antal lyckliga vinnare. Den svenska bygg- och fastighetsbranschen har nominerat projekt, byggnader och framstående personer under sommaren och dessa har nu lämnats till jurygrupperna som kommer utse finalister och vinnare.

Nominerade till årets Sweden Green Building Awards är:

Läs mer...

Nominera till Sweden Green Building Awards 2017!

Observera att nomineringsperioden nu är stängd.

Nu inleds nomineringsperioden för årets upplaga av Sweden Green Building Awards. Sveriges mest framstående priser för hållbart samhällsbyggande kommer i år att delas ut vid en galamiddag på Nalen i Stockholm den 23 november. Det är öppet att nominera fram till den 1 september. (Vänligen notera att det står 20 augusti i formulären, men att nomineringsperioden har förlängts något.)

Läs mer...