Certifiering hos SGBC under sommaren 2020

Under juli och augusti kommer svarstider och handläggningstider var lite längre än vanligt på grund av semestertider, men vi arbetar för att återkoppla så snabbt vi kan.

Vecka 30 och 31 håller Sweden Green Building Council helt stängt.

Building Green Online (BGO)

Under sommaren blir det förskjutningar av hålltider i Building Green Online (BGO).

För att ge alla projekt möjligheten att hantera sina certifieringar under sommarperioden så förskjuts datumen i projektkalendern i BGO (för Miljöbyggnad och GreenBuilding), för de projekt som har en projektkalender och har eller får en hålltid under perioden mellan den 19 juni 2020 och den 9 augusti 2020.

Det innebär att dessa projekts projektkalendrar kommer förskjutas, så att datum flyttas fram och hamnar efter den 9 augusti. Om ett projekt nu har en hålltid under perioden mellan den 19 juni och den 9 augusti 2020 kan du bortse från detta datum, då datumet kommer räknas om och flyttas till efter den 9 augusti 2020.

Det kommer givetvis gå att arbeta med projekt under sommaren, men certifieringssupport, teknisk support och granskning kommer vara begränsad.

BREEAM-SE

För BREEAM-SE så förlängs alla handläggnings- och granskningstider för projekt som skickar in under perioden mellan den 19 juni 2020 och den 9 augusti 2020 till efter den 9 augusti.