Sweden Green Building Council är en snabbt växande organisation och söker därmed ny personal med jämna mellanrum. På den här sidan utannonserar vi de tjänster som vi kommer tillsätta och information om hur du kan ansöka.

Alla tjänster är placerade på vårt kontor vid Hornstull i Stockholm.

Lediga tjänster just nu:

- Miljöintresserad studentmedarbetare till marknadsavdelningen


Miljöintresserad studentmedarbetare till marknadsavdelningen

Sweden Green Building Council är Sveriges intresseorganisation för hållbart samhällsbyggande. Vi är en sammanslutning av över 340 företag och organisationer inom samhällsbyggnadssektorn. Vår kärnverksamhet är miljöcertifiering av byggnader och utbildning kopplat till hållbart samhällsbyggande. Vårt kansli finns på Långholmsgatan 34 i Stockholm och där behöver vi nu förstärkning av en studentmedarbetare.

Som studentmedarbetare kommer du att stötta gruppen som jobbar med marknad och kommunikation med enklare uppgifter. I det ingår i första hand att uppdatera vårt CRM-system med korrekt kontaktinformation, men det kan också vara att ta fram underlag och texter för marknads- och kommunikationsinsatser. Andra arbetsuppgifter och projekt kan tillkomma beroende på arbetsbelastning och eget intresse.

Då vi är en liten organisation med högt tempo är det viktigt att du som person är flexibel, pålitlig, självgående och färdigställer dina arbetsuppgifter i tid.

Vi söker dig som är intresserad av frågor inom hållbart samhällsbyggande och som läser på högskola/universitet/KY-utbildning med inriktning mot kommunikation, marknadsföring, samhällsvetenskap, statsvetenskap, miljö/hållbarhet eller motsvarande. Kunskap i InDesign och Photoshop är meriterande. 

För rätt person finns stora möjligheter till utveckling och avancemang. Vi förutsätter att du kan jobba hos oss ungefär en dag i veckan, men dag och tider är flexibelt och stäms av med oss löpande. Vissa arbetsuppgifter kan också passa att göra hemifrån efter en tids introduktion.

Frågor om platsen besvaras av Evelina Strandfeldt, , 08-599 294 33

Vi tar emot ansökningar löpande.

Skicka ansökan med personligt brev och CV till Märk ansökan "Studentmedarbetare marknad"