Sweden Green Building Council är en snabbt växande organisation och söker därmed ny personal med jämna mellanrum. På den här sidan utannonserar vi de tjänster som vi kommer tillsätta och information om hur du kan ansöka.

Alla tjänster är placerade på vårt kontor vid Hornstull i Stockholm.

Lediga tjänster just nu:

Certifieringssupport till Sweden Green Building Council

Marknadskommunikatör till Sweden Green Building Council


Certifieringssupport till Sweden Green Building Council

Är du en strukturerad, servicesinnad och självgående person? Har du ett stort miljöengagemang och vill vara med och bidra till ett mer hållbart samhällsbyggande? Då ska du söka tjänsten som certifieringssupport hos Sweden Green Building Council. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Sweden Green Building Councils lokaler i Hornstull. Rekryteringen kommer ha en något längre process på grund av sommar och semestertider, och kommer återupptas under vecka 31. Välkommen med din ansökan.

I din roll som certifieringssupport kommer du att vara Sweden Green Building Councils ansikte utåt och vara delaktig i den löpande samt operativa driften på avdelningen. Du har en central roll på certifieringsavdelningen och du bevakar, fördelar och svarar på inkommande frågor gällande de olika certifieringssystemen inom verksamhetsområdena Miljöbyggnad, GreenBuilding, BREEAM, LEED och Hållbar Infrastruktur. En viktig del i rollen är att ge support både internt och externt via både e-post och telefon men även löpande hantering av administration kopplat till de förekommande arbetsuppgifterna ingår.

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter eller från en supportroll. Du har erfarenhet av att utveckla processer och rutiner och det är meriterande om du tidigare arbetat med ärendehantering, men det är inte ett krav.

Denna rekrytering görs i samarbete med Poolia och du ansöker hos dem. Poolia hanterar även alla frågor. Sök tjänsten här!


Marknadskommunikatör till Sweden Green Building Council

Vill du arbeta med marknadsföring i Sveriges ledande organisation för hållbart samhällsbyggande?
Sweden Green Building Council (SGBC) erbjuder verktyg och utbildning i miljöcertifiering av byggnader, stadsdelar och anläggningsprojekt. Nu söker vi dig som vill du vara med och marknadsföra våra certifieringssystem för byggnader och vara varumärkesansvarig för några av våra välkända varumärken i branschen, däribland Miljöbyggnad.
 
Om tjänsten och din erfarenhet
SGBC har sedan starten haft en stark utvecklingstakt och nu gör vi en satsning på marknadsfrågor inom vår nystartade marknads- och kommunikationsavdelning. Tjänsten som marknadskommunikatör med fokus på våra certifieringssystem för byggnader är en ny tjänst i organisationen. För rätt person finns stora möjligheter att utveckla och anpassa rollen framöver. I rollen ingår att vara med och utveckla processer och arbetsmetoder för att marknadsföra våra certifieringssystem.
 
Fram till den 10 juni 2019 kommer du och vår andra marknadskommunikatör hjälpas åt att täcka upp för vår kommunikatör som ska på föräldraledighet, och därefter kommer du att jobba heltid med arbetsuppgifterna som beskrivs här nedan.
 
Du kommer att planera, beställa och genomföra aktiviteter för att marknadsföra SGBC:s certifieringssystem för byggnader. Du kommer att vara ansvarig för förvaltning och utveckling inom kommunikationen kring några av våra starka varumärken, däribland Miljöbyggnad, som är Sveriges mest använda certifieringssystem för byggnader. Du kommer också delta i produktutveckling och paketering av både befintliga och nya produkter inom varumärkena och göra analyser, identifiera nya kundgrupper mm.
 
Du har dokumenterad erfarenhet med goda resultat av marknadsföringens alla steg - från strategi, planering och beställning till genomförande och uppföljning. Vidare behöver du vara en skicklig skribent med god förståelse för teknikutveckling och processförbättringar genom digitalisering. Vi ser gärna att du har kunskap inom CMS (gärna Wordpress), MailChimp eller motsvarande samt program inom Adobefamiljen som tex. InDesign.
 
Dina egenskaper och kvalifikationer
Som person är du en genomförare - du driver dina idéer och dina projekt framåt tillsammans med dina kollegor. Du är en prestigelös lagspelare som gör planer till verklighet. Du är utåtriktad och trivs i dynamiska miljöer där du får verka i en flexibel roll som du själv är med och utformar och utvecklar. Du som söker har relevant eftergymnasial utbildning och 2-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen är det en merit, liksom kunskap om certifieringssystem för byggnader.
 
Allmänt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Tjänsten är placerad i Stockholm på vårt fina aktivitetsbaserade kontor i Hornstull. Du kommer att vara en del av marknads- och kommunikationsavdelningen som idag består av fyra personer där vi kompletterar varandra med våra olika kompetenser och personligheter. Vi hjälps åt och rycker in där det behövs för att stötta varandra. Vår gemensamma inställning är att det är viktigt att trivas och ha roligt på jobbet. På företaget är vi cirka 30 medarbetare.
 
Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 10 augusti. Vi kommer att boka intervjuer med kandidater med start den 20 augusti.
 
Ansökan skickas till , ange "Ansökan marknadskommunikatör" i ämnesraden. Frågor kring tjänsten besvaras via e-post till vår marknads- och kommunikationschef Evelina Strandfeldt, , dock ej under perioden 9/7-3/8.
 
Välkommen med din ansökan!