GreenBuilding baskurs

Vill du lära dig mer om det starka varumärket GreenBuilding? Vill du förstå varför denna certifiering efterfrågas av allt fler hyresgäster? Eller vill du ligga i framkant som en energimedveten fastighetsägare? Då erbjuder vi en översiktlig baskurs i Greenbuilding.

Under kursdagen får du lära dig som krävs för att GreenBuilding-märka en nyproducerad eller befintlig byggnad. Du får ta del av hur en ansökan formuleras och hur omfattande beskrivningen av exempelvis teknik, verksamheter, åtgärder, fördelningsprinciper och noggrannhetsnivå ska göras. I viss omfattning får du även en genomgång av hantering av energifrågan vid nybyggnad. Detsamma gäller ombyggnad, tekniker och åtgärder som oftast är nödvändiga för att klara GreenBuilding-kravet, samt lämpliga beräkningsverktyg för energibesparing och lönsamhet.

För vilka passar kursen?
Kursen vänder sig till dig som vill arbeta med Greenbuilding i någon form. Kursen är också lämplig för dig som vill veta vilka krav som ställs och vad man kan förvänta sig vid beställning av en GreenBuilding-certifiering. Kanske är det så att ni tagit över en fastighet som är GreenBuilding-certifierad sedan tidigare och behöver mer kunskap om systemet?

Kostnad
Medlem 2000 kr exkl moms
Ej medlem 2600 kr exkl moms

Har du några frågor?
Kontakta oss gärna via e-post  eller telefon 08-599 294 30.