Kallelse till föreningsstämma

Välkommen på föreningsstämma med Sweden Green Building Council den 14 maj. Anmäl dig till stämman och var med och påverka vår framtid!

Tid: 14 maj klockan 13:00-17:00 (medlemsmöte 13:00-15:00, stämma 15:00-17:00). Efter stämman är du välkommen på mingel mellan 17:00 och 19:00.
Plats: Rum Sankta Clara, Klara Strand konferens, Klarabergsviadukten 90, 111 64 Stockholm
Anmälan: Via denna länk, senast den 1 maj

Mötesagenda finns för nedladdning via denna länk.

Valberedningens förslag och övriga handlingar kommer att finnas tillgängliga på hemsidan senast den 26 april.

Medlemmar i föreningen är välkomna att inkomma med motioner till stämman. Maila dessa till info@sgbc.se, senast den 26 april.

Alla medlemmar är välkomna till stämman, men för rösträtt krävs att du är firmatecknare eller har en underskriven fullmakt med dig. Blanketten finns för nedladdning via denna länk – bara att skriva ut, skriva under och ta med!

Du är också inbjuden till ett medlemsmöte:

Hållbarhet i centrum för affärsmodellen – gästföreläsning med Gustav Stenbeck

Varför är hållbarhet så stort och varför kommer det fortsätta växa? Miljö- och hållbarhetsfrågorna har en vetenskaplig bakgrund men det är långt ifrån hela förklaringen. Gustav Stenbeck exemplifierar med bolag och organisationer som framgångsrikt använder sig av hållbarhetsfrågorna för att skapa mer lönsamma affärer.

Entreprenör, teknikoptimist, engagerad ekolog och nyfiken kapitalist. Gustav har varit hållbarhetschef på Nordic Choice Hotels och blivit utnämnd till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer. Idag arbetar han där hållbarhet och affärer möts och utmanar ständigt tidigare sanningar.

På medlemsmötet får du även…

  • Träffa vår nya VD Lotta Werner Flyborg
  • Höra det senaste om Miljöbyggnad, BREEAM-SE, LEED, Citylab, CEEQUAL och WELL, samt utvecklingsprojekten NollCO2 och Miljöbyggnad Drift och förvaltning
  • Ta del av en trendrapport från vårt Forsknings- och utvecklingsråd

Anmäl dig till medlemsmötet via denna länk, senast den 1 maj.

Välkommen på mingel

Efter medlemsmötet och stämman får du chansen att lära känna de andra medlemmarna bättre under ett mingel. Vi bjuder på dryck och tilltugg fram till kl. 19!

Har du någon fråga? Hör av dig till oss på info@sgbc.se