Sweden Green Building Council etablerar närvaro i Göteborg – rekryterar Ulrika Franzén som senior certifieringsspecialist

Sveriges ledande organisation för hållbart samhällsbyggande, Sweden Green Building Council, etablerar närvaro i Göteborg när Ulrika Franzén rekryteras till tjänsten som senior certifieringsspecialist inom BREEAM.

Ulrika Franzén rekryteras till Sweden Green Building Council, SGBC, i rollen som senior certifieringsspecialist inom BREEAM. Ulrika kommer inledningsvis att ha sin kontorsplats hos White Arkitekter, som också är ett medlemsföretag till SGBC, i Göteborg.

Ulrika Franzén har en gedigen bakgrund inom hållbarhet och arbete med miljöcertifieringar. Närmast kommer hon från tjänsten som projektledare inom hållbarhet på Sweco Management.

– Jag ser fram emot att få fördjupa mig inom BREEAM genom att vara en del av förvaltning och utveckling av certifieringssystemet. Samtidigt är det en väldigt spännande utmaning att få vara med och skapa förankring här i väst, säger Ulrika Franzén.

Genom rekryteringen etablerar SGBC närvaro i Göteborg.

– Vi välkomnar Ulrika Franzén till SGBC. Rekryteringen av Ulrika är strategisk och gör att vi har möjlighet att komma närmare våra medlemmar och nätverk i västra Sverige. Nu ser jag fram emot en fortsatt tillväxt för SGBC för att ge samhällsbyggnadssektorn ännu bättre förutsättningar till att utveckla hållbara byggnader och platser, säger Lotta Werner Flyborg, vd på SGBC.

Ulrika Franzéns första arbetsdag på SGBC är den 14 oktober.

För mer information
Anders Johansson, marknadskommunikatör, Sweden Green Building Council
08-599 294 49, anders.johansson@sgbc.se