Ta del av vårt öppna medlemsmöte om grön finansiering

Här är en inspelning från SGBC Västs öppna medlemsmöte i Göteborg den 18 februari. Tema för dagen var grön finansiering och certifiering av byggnader och inte mindre än 90 personer var på plats och lyssnade.

Tillväxten för gröna obligationer är explosionsartad och allt fler banker ger bättre lånevillkor till certifierade byggnader. Varför lämpar sig fastighetsprojekt särskilt väl för grön emittering? Vad krävs av fastighetsägaren och hur kommer certifiering in i bilden? Det är några av frågorna som diskuterades på SGBC Västs öppna medlemsmöte.

På scen stod Katya Nolvall som arbetar med gröna- och hållbarhetsobligationer på Swedbank, Filip Elland som är hållbarhetschef på Castellum samt Linda Kjällén som är certifieringschef på Sweden Green Building Council. Plats för seminariet var Castellums lokaler i Göteborg.

Sweden Green Building Council arrangerar ett antal medlemsmöten varje år, alltid med spännande och relevanta teman. För er som är intresserade av att veta mer om fördelarna med medlemskap i Sveriges ledande organisation för hållbart samhällsbyggande, finns mer läsning här.

Klicka här för att se filmen!