Kurser i Miljöbyggnad

Miljöbyggnad är en svensk miljöcertifiering för hållbara byggnader som ger bra miljöer att leva, arbeta och leka i. Systemet är det mest använda i Sverige och går att använda för de flesta byggnader, allt från småhus och flerbostadshus till skolor och kontor. 

Vi håller regelbundet kurser i Miljöbyggnad på olika platser i landet. Kurserna är på olika nivåer, från Miljöbyggnad baskurs till Certifierad Miljöbyggnadssamordnare. Som certifierad Miljöbyggnadssamordnare kan du leda arbetet med Miljöbyggnad i projekt och blir på så vis mer intressant för beställare.

Läs mer om Miljöbyggnad här.

OBS! Är du Certifierad Miljöbyggnadssamordnare och behöver uppdatera dina kunskaper till den senaste versionen?
Under de senaste åren har det tillkommit flertalet parametrar i Miljöbyggnad och det har gjorts genomgripande förändringar av systemet. Om du är Certifierad Miljöbyggnadssamordnare i versioner tidigare än 3.0 och vill uppgradera certifikat till version 4.0 så innebär detta att du behöver gå både Miljöbyggnad Baskurs och certifieringskursen på nytt.

 

Nyheter kring uppdatering till manualversion 4.0

  • MB-basutbildning 4.0 kommer finnas som inspelad version efter årsskiftet, tillgänglig i vår utbildningsportal SGBC Academy, för dig som har gått basutbildningen under 2022.
  • Om du är certifierad Miljöbyggnadssamordnare i version 3.0-3.2 behöver du inte gå en ny basutbildning på nytt, och har du blivit samordnare under 2022 får du 50% rabatt för att certifiera dig i version 4.0. Du kommer få en rabattkod i ett separat mejl som används vid bokning.
03 okt Live via webben
1 dag
13 spots left
24 okt Live via webben
1 dag
21 spots left
08 - 09 nov Live via webben
2 dagar
%1$s plats kvar
Fullbokad Läs mer
28 nov Stockholm, Clarion Hotel Amaranten
1 dag
23 spots left
29 - 30 nov Stockholm, Clarion Hotel Amaranten
2 dagar
9 spots left

Kontakta SGBC Utbildning på utbildning@sgbc.se för kommande kurstillfällen.