Kurser i Miljöbyggnad

Miljöbyggnad är en svensk miljöcertifiering för hållbara byggnader som ger bra miljöer att leva, arbeta och leka i. Systemet är det mest använda i Sverige och går att använda för de flesta byggnader, allt från småhus och flerbostadshus till skolor och kontor. 

Vi håller regelbundet kurser i Miljöbyggnad på olika platser i landet. Kurserna är på olika nivåer, från Miljöbyggnad baskurs till Certifierad Miljöbyggnadssamordnare. Som certifierad Miljöbyggnadssamordnare kan du leda arbetet med Miljöbyggnad i projekt och blir på så vis mer intressant för beställare.

Läs mer om Miljöbyggnad här.

Viktig information gällande klassrumskurser! För att minska spridningen av covid-19 rekommenderar vi alla våra kursdeltagare att komma fullvaccinerade på kurser i klassrum.

OBS! Är du Certifierad Miljöbyggnadssamordnare och behöver uppdatera dina kunskaper till den senaste versionen?
Under de senaste åren har det tillkommit flertalet parametrar i Miljöbyggnad och det har gjorts genomgripande förändringar av systemet. Om du är Certifierad Miljöbyggnadssamordnare i versioner tidigare än 3.0 innebär detta att du behöver gå certifieringskursen på nytt.

Om du upplever att du har goda kunskaper i systemet, både genom lång erfarenhet och för att du arbetar kontinuerligt med Miljöbyggnad idag, kommer det finnas möjlighet att göra en kunskapskontroll för styrka detta och bli uppdaterad till version 3.1. Vänligen kontakta utbildningsavdelningen på utbildning@sgbc.se för vidare information.

20 jan 2022 Live via webben, Online
1 dag
18 platser kvar
08 feb 2022 Stockholm, Clarion Hotel Amaranten
1 dag
30 platser kvar
16-17 feb 2022 Stockholm, Clarion Hotel Amaranten
2 dagar
17 platser kvar
15 mar 2022 Live via webben, Online
1 dag
30 platser kvar
05 apr 2022 Göteborg, Gårda Konferens
1 dag
29 platser kvar
27-28 apr 2022 Göteborg, Gårda Konferens
2 dagar
20 platser kvar
17 maj 2022 Live via webben, Online
1 dag
30 platser kvar
14 jun 2022 Stockholm, Clarion Hotel Amaranten
1 dag
30 platser kvar

Kontakta SGBC Utbildning på utbildning@sgbc.se för kommande kurstillfällen.