Certifierade projekt

Certifiering är Sweden Green Building Councils främsta verktyg för att styra samhällsbyggnadssektorn mot hållbart byggande. Vi utvecklar och erbjuder olika certifieringssystem som skapar mervärde för våra kunder. På den här sidan samlar vi de byggnader som är certifierade i Miljöbyggnad, BREEAM-SE, GreenBuilding och LEED.

Du söker dig fram genom att klicka på de parametrar du är intresserad av att veta mer om. Det är möjligt att justera de olika diagrammen i din sökning, beroende på vilken kombination och detaljnivå av information du är intresserad av. Längst ned på sidan visas de byggnader som är aktuella för din sökning, med mer information om den enskilda fastigheten. Du återställer enskilt diagram genom att på nytt klicka på senast vald parameter.

Vill du börja om helt med din sökning klickar du på den röda knappen “återställ alla filter”. Siffrorna i diagrammen hänvisar till antal certifierade byggnader i hundratal. Genom att hålla muspekaren över en stapel ser du exakt antal för just den biten.

I nedanstående statistik för BREEAM ingår enbart de byggnader som certifierat enligt BREEAM-SE, om du söker statistik för certifikat enligt andra BREEAM-manualer såsom till exempel BREEAM New Construction International eller BREEAM In-Use så finns den hos BRE på denna länk.

Möjligheten att se certifierad area är tillfälligt avstängd.

Certifieringssystem
Betyg Miljöbyggnad
Betyg LEED
LEED-version
Byggnadstyp
Verksamhetstyp
träffar
av totalt
Certifieringsår
Status
Byggnad Fastighetsägare Kommun System Betyg Certifieringsdatum
Denna statistik baseras på de uppgifter som lämnats in av certifierande fastighetsägare. Vi reserverar oss för eventuella fel, i enlighet med punkt 18 i våra användarvillkor. Om du upptäcker felaktigheter, vänligen maila respektive certifieringssystems inkorg eller till kansliet. Kontaktuppgifter finns här.