Kursinformation

Kursinformation

« Tillbaka

Arc för användare


Kursbeskrivning

Vill du lära dig mer om Arc, den digitala plattformen som används för att mäta, analysera och förbättra hållbarhetsprestandan i den byggda miljön? Då ska du anmäla dig till denna halvdagskurs!

Arc kan användas till att analysera och mäta allt från enskilda ytor i ett hus, via byggnader till hela stadsdelar. Arc bygger på poängmetodik vilket möjliggör att du som användare får en helhetsbild över hur byggnaden (eller annat) presterar i flera dimensioner. 

Kursen ger dig grundläggande färdigheter i hur Arc-plattformen kan användas som verktyg för att samla in, hantera och jämföra data för att du på så vis kan förbättra hållbarhetsprestandan i ett projekt. Efter genomgången kurs har du fått med dig praktiska kunskaper för att kunna använda plattformen och förstå dina poäng, vad poängen betyder och använda dessa för att förstå och utveckla ditt projekts hållbarhetsprestanda. 

Kursmål

Under kursen lär du dig bland annat:
  • Att navigera i Arc och registrera projekt i plattformen

  • Att förstå "Arc Performance Score"

  • Att tolka poängen för att förstå och kunna förbättra hållbarhetsprestandan i ditt projekt

  • Arc i Sverige - anpassningar till den svenska marknaden och förhållanden

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som i ditt arbete kommer i kontakt med verifieringar av en byggnads prestanda; konsulter, förvaltare, projektledare m.fl. Kursen vänder sig även till dig som arbetar med LEED-projekt och projekt som anmäler sig i GRESB. 

Tid

1 dag, 08:30 - 12:30

Pris

Ej medlem i Sweden Green Building Council 2 800 SEK exkl. moms
Medlem i Sweden Green Building Council 2 200 SEK exkl. moms
Kontakta oss gärna för information om nästa tillfälle