Välkommen till nya SGBC.se

Idag lanserar vi vår nya hemsida. Vi har byggt om hela SGBC.se från grunden, för att du som besökare och användare ska få en bättre upplevelse.

Vi har gjort det tydligare var du hittar stöd i certifieringsarbetet för varje system och var du hittar information om värdet med certifieringar och goda exempel. Bland ändringarna som vi har infört finns bland annat ett nytt system för att hantera dokument, så att det ska bli lättare för dig som arbetar med certifieringar att hitta rätt filer och dokument snabbt. Den nya sökfunktionen låter dig också snabbt hitta dokument du letar efter.

För dig som arbetar i Building Green Online kommer inloggningsupplevelsen att vara annorlunda, men systemet fungerar givetvis på samma sätt som tidigare.

Våra nya utbildningssidor gör det lättare för dig att snabbt hitta en kurs du är intresserad av och boka rätt tillfälle. Det har också blivit enklare att boka en företagsförlagd kurs och att logga in i vår utbildningsportal SGBC Academy.

Allt är inte helt på plats ännu. Under de kommande dagarna och veckorna kommer vi fylla på med bland annat sidor för utvecklingsprojekt, nya medlemsexklusiva funktioner och annat.

Om ni hittar något som inte fungerar får ni väldigt gärna mejla till info@sgbc.se och berätta vad det avser, så kommer vi åtgärda det.