Kursinformation

« Tillbaka

BREEAM-SE Assessor


Kursbeskrivning

Vill du boka en företagsanpassad kurs, klicka här

Vill du bli bedömare för certifieringssystemet BREEAM i Sverige? Då är kursen BREEAM-SE Assessor rätt för dig. 

När ett projekt certifieras enligt BREEAM-SE krävs en BREEAM-SE Assessor som granskar bevisningen och bedömer om projektet uppfyller kraven. Assessorn fungerar alltså som en revisor som opartiskt bedömer om projektet förtjänar det betyg det vill uppnå. 

Med kursen BREEAM-SE Assessor blir du legitimerad bedömare i BREEAM-SE och fungerar då som den centrala personen i projektet. Utbildningen passar därför utmärkt för dig som vill arbeta med miljöcertifiering i större fastighetsprojekt.

Kursen avslutas med en kunskapskontroll där man behöver bli godkänd för att kalla sig Assessor. Skulle ni inte klara testet finns möjlighet att göra omtenta, mot för en kostnad av 3700kr.

Anpassningar vid kunskapskontroll

Har du behov av extra anpassningar vid kunskapskontrollen? Hör av dig i god tid till utbildning@sgbc.se för att vi ska kunna anpassa oss efter dina förutsättningar.

Observera att dator eller surfplatta är obligatorisk vid kurstillfället pga digitala övningar och kunskapskontroll. 

Målgrupp

Kursen passar dig som vill bli svensk bedömare i certifieringssystemet BREEAM.

Förkunskaper

Nedan förkunskapskrav behöver styrkas innan kurs:

  • Minst 3 års akademisk utbildning inom relevant område (arbetslivserfarenhet kan kompensera för avsaknad av utbildning)
  • Minst 3 års yrkeserfarenhet efter examen. Yrkeserfarenhet har inkluderat samordning och styrning av miljörelaterade frågor i byggprojekt
  • Erfarenhet av arbete med flera av BREEAM-manualens områden
  • Skicka in kursintyg att ni är examinerad BREEAM international assessor hos BRE - kursen heter BREEAM International New Construction och finns tillgänglig online

Två veckor innan kursdagen kommer du få tillgång till ett digitalt instuderingsmaterial som ska ha genomförts innan kursdagen. Det är viktigt att gå igenom instuderingsmaterialet innan kurs för att du ska kunna ta dig igenom kursen på bästa sätt.

För att säkerställa att du ger dig själva bästa möjliga chans att klara kunskapskontrollen vid första försöket rekommenderas att du förbereder dig grundligt.


Tid

1 dag, 09:00 - 17:00

Pris

Ej medlem SGBC 11 700 SEK exkl. moms
Medlem SGBC 9 400 SEK exkl. moms
05 december, 09:00 - 17:00
Live via webben, Online
12 spots left