Kursinformation

Kursinformation

« Tillbaka

Certifierad NollCO2-samordnare


Kursbeskrivning

Vill du fördjupa dina kunskaper inom NollCO2 för att kunna samordna klimatarbetet och ge expertråd i byggprojekt? Anmäl dig till vår kurs Certifierad NollCO2-samordnare för att kunna samordna NollCO2-projekt!  


Kursen fördjupar och utökar den kunskap som du som kursdeltagare fått från NollCO2 introduktionskurs. Under en heldag går vi på djupet kring hur NollCO2s redovisningsverktyg används. Olika fokuspunkter för klimatpåverkan lyfts och sätts i relation till NollCO2 certifieringen. Du får veta vilka kriterier i EU taxonomin som NollCO2 systemet är linjerade.


Kursen avslutas med en kunskapskontroll som måste vara godkänd för att du ska kunna kalla dig NollCo2 samordnare

Kunskapskontrollen ligger tillgänglig på din Academysida i fem dagar och du väljer själv när du vill genomföra testet. När du har startat testet har du en timme på dig att slutföra och nå minimumkravet för att bli godkänd. Om du inte blir godkänd har du möjlighet att kostnadsfritt genomföra testet ytterligare en gång, men du behöver då vänta minst 12 timmar innan du får tillgång till ditt andra testförsök. Har du behov av ytterligare försök tillkommer en avgift på 2000 kr ex moms per tentatillfälle.


Kursmål

Efter kursen har du:
  • Goda kunskaper kring din roll som NollCO2-samordnare
  • Lärt dig hur du ska använda NollCO2-manualen tillsammans med NollCO2s redovisningsverktyg i ditt projekt
  • Förståelse för certifieringsprocessen i NollCO2

Målgrupp

Kursen passar dig som arbetar som miljösamordnare, LCA-konsult eller hållbarhetsexpert och vill hjälpa byggprojekt till en NollCO2-certifiering. Kursen är obligatorisk för dig som vill arbeta som samordnare i NollCO2-projekt.

Förkunskaper

För att gå kursen Certifierad NollCO2-samordnare krävs att du har deltagit vid och fått kursintyg från NollCO2 introduktionskurs.  

Tid

1 dag, 09:00 - 16:30

Pris

Ej medlem i Sweden Green Building Council 11 500 SEK ex VAT
Medlem i Sweden Green Building Council 9 200 SEK ex VAT
Kontakta oss gärna för information om nästa tillfälle