Kursinformation

Kursinformation

« Tillbaka

Certifieringssystem introduktionskurs


Kursbeskrivning

VIKTIG INFORMATION - Från och med 19 mars till och med 25 juni hålls alla kurser live via webben. Fram till och med 25 juni har vi justerat priserna och du får 10% rabatt på din bokade kurs. Rabatterat pris syns i din bokningsbekräftelse.


Vill du veta vad det finns för certifieringssystem för hållbart byggande i Sverige? I vår introduktionskurs får du en översikt över våra fem certifieringssystem. 

Vill du boka en företagsanpassad kurs, klicka här.

Miljöbyggnad, GreenBuilding, BREEAM, LEED och Citylab är de mest omtalade och använda systemen för hållbart byggande i Sverige. I denna halvdagskurs går vi igenom vad de olika systemen innebär.

Vi vänder oss till dig som arbetar inom bygg- och fastighetsbranschen. Kursen passar dig som vill bli mer insatt i ämnet, eller som tänker dig att arbeta mer praktiskt med tjänsterna.

Kursmål

Du lär dig grunderna i de olika systemen, skillnader och likheter mellan dem samt hur certifieringsprocessen går till.

Målgrupp

Passar dig som har ett intresse av att lära dig mer om Sweden Green Building Councils olika certifieringssystem för hållbart byggande.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Efter kursen

Efter introduktionskursen kan du välja att gå en baskurs i något av våra fem system: Miljöbyggnad, GreenBuilding, BREEAM, LEED och Citylab.

Tid

1 dag, 08:30 - 12:30

Pris

Ej medlem i Sweden Green Building Council 3 500 SEK exkl. moms
Medlem i Sweden Green Building Council 2 800 SEK exkl. moms
Kontakta oss gärna för information om nästa tillfälle