Kursinformation

« Tillbaka

Fördjupningskurs i LEED v4/v4.1


Kursbeskrivning

Vill du lära dig mer om de senaste versionerna av det internationella certifieringssystemet LEED? Denna kurs ger dig djupare förståelse för de begrepp som är relaterade till LEED v4 och v4.1. 


Innehållet i vår fördjupningskurs i LEED baseras på de senaste versionerna av systemet. Under kursdagen kommer du få genomgång och förklaring av kraven i systemet ur ett svenskt perspektiv. Du får även veta mer om processen för LEED certifiering, och ta del av miljöaspekter relaterade till ny- och ombyggnationer, bland annat placering, vatten, energi, material och inneklimat. Kursen är full av matnyttiga tips, så ta chansen att lära dig mer från en av Sveriges mest erfarna LEED konsulter. Värdefull teknisk information blandas med personliga erfarenheter för att visa hur kraven har uppnåtts i verkliga LEED-projekt. 

Kursmål

Efter kursen har du
  • Förståelse för vad som ingår i LEED v4 och 4.1
  • Förståelse för hur en LEED-certifiering går till
  • Förståelse för vilka LEED-system som finns
  • Förståelse för begrepp kopplade till LEED
  • Förståelse för LEED Online Process

Målgrupp

Kursen passar dig som arbetat med LEED tidigare och vill bli LEED-samordnare, projektörer som arbetar eller ska arbeta i LEED-uppdrag, eller entreprenörer/fastighetsägare som vill ha djupare kunskap om kriterier. Du kan också ha gått introduktionskursen och vill veta mer.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. 


Vi erbjuder denna kurs endast som företagsanpassad. klicka här för att boka

 

Kontakta oss gärna för information om nästa tillfälle