Kursinformation

Kursinformation

« Tillbaka

LEED Baskurs


Kursbeskrivning

Nu har du chansen att lära dig mer om LEED! Under denna introduktionskurs får du veta mer om vad det internationella certifieringssystemet LEED omfattar, hur du arbetar med systemet och hur en certifiering går till.

Vill du boka en företagsanpassad kurs, klicka här.

Under kursdagen kommer du få genomgång och förklaring av kraven i systemet ur ett svenskt perspektiv. Du får även veta mer om processen för LEED certifiering, och ta del av miljöaspekter relaterade till ny- och ombyggnationer, bland annat placering, vatten, energi, material och inneklimat. Kursen är full av matnyttiga tips, så ta chansen att lära dig mer om systemet från en av Sveriges mest erfarna LEED konsulter. Innehållet i vår LEED introduktionskurs baseras på den uppdaterade versionen av systemet: v4.1.

Kursmål

Efter kursen har du
    Förståelse för vad som ingår i LEED certifiering
    Förståelse för hur en LEED-certifiering går till
    Förståelse för vilka LEED-system som finns

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig i bygg- och fastighetsbranschen som vill veta vad LEED är, hur det fungerar och används I Sverige.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Efter kursen

Utbildningen fungerar som ett avgörande steg i förberedelserna mot en examen som LEED Green Associate (LEED GA) eller LEED Accredited Professional (LEED AP).

Tid

1 day, 09:00 - 12:30

Pris

Ej medlem i Sweden Green Building Council 4 250 SEK ex VAT
Medlem i Sweden Green Building Council 3 400 SEK ex VAT