Kursinformation

Kursinformation

« Tillbaka

Miljöbyggnad certifieringskurs 3.0 komplettering


Kursbeskrivning

VIKTIG INFORMATION! Denna onlinekurs lär inte ut den senaste versionen av Miljöbyggnad utan gäller enbart om du ska göra en registrering av ett projekt i version 3.0. Från och med augusti är registreringar endast möjliga i version 3.1. 

Är du certifierad Miljöbyggnadssamordnare och vill bli behörig även i Miljöbyggnad version 3.0? Då är det denna online-utbildning du söker!

I denna online-utbildning får du komplettera dina Miljöbyggnadskunskaper till version 3.0. Certifieringskursen avslutas med en kunskapskontroll som måste vara godkänd för att du ska kunna kalla sig certifierad Miljöbyggnadssamordnare i version 3.0.

Efter kursen ska du kunna leda certifieringsarbetet vid nyproduktion, ombyggnad eller befintlig byggnad så att certifieringen sker på ett kostnadseffektivt sätt för beställaren.

Ungefärlig tidsuppskattning: 5 timmar
Du har tillgång till utbildningen i 30 dagar från det att vi har gett dig tillgång till kurssidan i SGBC Academy. Under dessa 30 dagar kan du logga in och ut obegränsat antal gånger och disponera tiden för utbildningen som det passar dig.

Eftersom kursen kräver förkunskaper gör vi en manuell kontroll av dessa, därför kan det ta upp till 24 timmar innan du kommer åt kursen. 

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som gått certifieringskurs i Miljöbyggnad efter 2014-01-01 och vill komplettera till version 3.0.

Förkunskaper

Kursen kräver godkänd certifieringskurs i Miljöbyggnad efter 2014-01-01.

Pris

Ej medlem i Sweden Green Building Council 5 300 SEK exkl. moms
Medlem i Sweden Green Building Council 3 700 SEK exkl. moms
Kontakta oss gärna för information om nästa tillfälle