Kursinformation

Kursinformation

« Tillbaka

Miljöbyggnad iDrift baskurs


Kursbeskrivning

Vill du lära dig mer om efterfrågade Miljöbyggnad iDrift - vårt nya certifieringssystem för byggnader i drift? Då är det denna baskurs du söker!

Miljöbyggnad iDrift är en ny miljöcertifiering för byggnader i drift. Systemet är utvecklat för svenska förhållanden och byggnader. Denna heldagskurs går igenom grunderna i systemet och du får lära dig vilka områden som systemet omfattar, vilka indikatorer som finns samt vilka kriterier som är obligatoriska och vilka som ger poäng. Kursen ger även en förståelse för hur verifiering av de olika kriterierna kan gå till.

OBSERVERA! Efter avslutad kurs ges möjlighet för kursdeltagare att genomföra en kunskapskontroll som måste vara godkänd för att du ska kunna kalla dig certifierad Miljöbyggnad iDrift-samordnare. Denna kunskapskontroll är valfri och erbjuds under kursdagen mellan kl 16.00-17.00. I kursavgiften ingår en kunskapskontroll vid kurstillfället. Kostnad för eventuell omtenta ingår inte i priset utan tillkommer med 3700 kr ex moms per tentatillfälle.

Anpassningar vid kunskapskontroll
Har du behov av extra anpassningar vid kunskapskontrollen? Hör av dig i god tid till utbildning@sgbc.se för att vi ska kunna anpassa oss efter dina förutsättningar.

Observera att dator eller surfplatta är obligatorisk vid kurstillfället pga digitala övningar och kunskapskontroll.

Kursmål

Du lär dig
    Hur systemet Miljöbyggnad iDrift är konstruerat och kan används som styrinstrument vid drift av byggnader
    Vad som granskas i byggnaden och förvaltningen
    Hur ansöknings- och granskningsprocessen går till

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig i fastighetsbranschen som vill veta vad Miljöbyggnad iDrift är, hur det fungerar och ska användas.

Förkunskaper

För att kunna gå kursen behöver du ha grundläggande kunskap om förvaltningsskedet av en byggnad.

Tid

1 dag, 09:00 - 16:00

Pris

Ej medlem i Sweden Green Building Council 8 500 SEK exkl. moms
Medlem i Sweden Green Building Council 6 800 SEK exkl. moms