Webbinarium: Årets person inom hållbart samhällsbyggande 2023 — Anna Denell, hållbarhetschef, Vasakronan

Välkommen att lyssna till Anna Denell, hållbarhetschef, Vasakronan, som under Sweden Green Building Awards 2023 tilldelades utmärkelsen Årets person inom hållbart samhällsbyggande.

Under detta lunchwebbinarium kommer Anna Denell att prata om sin bakgrund och resan till där hon är idag; Vasakronans hållbarhetsresa samt ge sin spaning kring framtida utmaningar och risker för branschen.

Sessionen modereras av Lotta Werner Flyborg, vd, SGBC.

Så här löd juryns motivering under prisutdelningen: “Årets person inom hållbart samhällsbyggande har en styrka och grundmurad förståelse för fastighetsbranschens affär i kombination med gedigen kunskap och stort engagemang för hållbarhetsfrågor och dess påverkan på människor och miljö.

“Årets person har varit en inspiratör som vågat gå i täten, inte bara för det egna företaget, utan för hela branschens gröna omställning. Hon har bland annat varit drivande i arbetet med att formulera och introducera Sveriges första gröna hyresavtal och världens första gröna företagsobligation.

“Årets person har bidragit till att skapa medvetenhet och förståelse för hur företagen tillsammans i branschen kan arbeta med miljö- och klimatfrågor och minska vårt gemensamma klimatavtryck.

“Hon är även en av initiativtagarna till att Sweden Green Building Council bildades 2009.”

Datum:

2024-01-30

Tid:

12:00 – 13:00

Plats:

Online

Anmäl dig här