Kursinformation

Kursinformation

« Tillbaka

Miljöbyggnad baskurs 3.0 komplettering - online


Kursbeskrivning

VIKTIG INFORMATION! Denna onlinekurs lär inte ut den senaste versionen av Miljöbyggnad utan gäller enbart om du ska göra en registrering av ett projekt i version 3.0. Från och med augusti är registreringar endast möjliga i version 3.1. 

Vill du komplettera din nuvarande baskurs i Miljöbyggnad till version 3.0? Då är det denna online-utbildning du söker! 

I denna online-utbildning får du komplettera dina Miljöbyggnadskunskaper till version 3.0. Kursen ger dig grundläggande kunskaper för att du ska kunna delta i ett projekt som skall certifieras med Miljöbyggnad version 3.0.

Ungefärlig tidsuppskattning: 3 timmar
Du har tillgång till utbildningen i 30 dagar från det att vi har gett dig tillgång till kurssidan i SGBC Academy. Under dessa 30 dagar kan du logga in och ut obegränsat antal gånger och disponera tiden för utbildningen som det passar dig. 

Eftersom kursen kräver förkunskaper gör vi en manuell kontroll av dessa, därför kan det ta upp till 24 timmar innan du kommer åt kursen. 

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som gått baskurs i Miljöbyggnad efter 2015-01-01 och vill komplettera till Miljöbyggnad version 3.0. Kursen är också första steget för dig som är certifierad innan 2014-01-01 och vill uppdatera dina kunskaper, därefter behöver du gå kursen Certifierad Miljöbyggnadssamordnare.

Förkunskaper

Kursen kräver godkänd baskurs i Miljöbyggnad efter 2015-01-01, eller godkänd certifieringskurs innan 2014-01-01.

Pris

Ej medlem i Sweden Green Building Council 2 900 SEK exkl. moms
Medlem i Sweden Green Building Council 2 100 SEK exkl. moms
Kontakta oss gärna för information om nästa tillfälle