Building Sustainability 2023

Nu är det äntligen dags för Building Sustainability igen som i år går av stapeln torsdag den 30 november på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Nordens ledande konferens inom hållbart samhällsbyggande genomförs för 6:e gången och är en självklar knytpunkt för de aktörer som leder branschens miljö- och klimatomställning. Konferensen följs av SGBC:s årliga prisutdelning och gala Sweden Green Building Awards.

 

I en tid präglad av globala, regionala och lokala utmaningar — från extremväder till elpriser, skärpta EU-krav och lågkonjunktur är det viktigare än någonsin att bygg- och fastighetsbranschen samverkar för att påskynda miljö- och klimatomställningen.

Sweden Green Building Awards
Efter konferensen bjuder vi in till Sweden Green Building Awards där vi delar ut Sveriges mest prestigefyllda priser inom hållbart samhällsbyggande – till personer och projekt inom den svenska samhällsbyggnadssektorn som inspirerar och visar vägen inom hållbarhet.
Läs mer om Sweden Green Building Awards här >>

Save the date!
Mer information, agenda och inbjudan kommer inom kort.

Gör en intresseanmälan
Snart släpps biljetter till Building Sustainability och SGB Awards. Biljetter till early bird-pris kommer att finnas tillgängliga under en begränsad tid. Gör en intresseanmälan här för att hålla dig uppdaterad om biljettsläppet.

Datum:

2023-11-30

Tid:

09:00 – 23:59

Plats:

Clarion Hotel Sign
Intresseanmälan