Nu söker vi en senior certifieringsspecialist för BREEAM-SE

Tjänsten är nu tillsatt

Miljöcertifieringssystemet BREEAM-SE växer och stärker nu teamet med ytterligare kompetens inom området.

Det primära i rollen innebär att du tillsammans med Chef BREEAM samt certifieringsavdelningen arbetar med frågor gällande certifieringen. Du kommer hantera kvalitetsgranskning av ansökningar och handläggning av BREEAM-certifieringar i nära samarbete med kollegorna på certifieringsavdelningen. Utöver detta kan rollen innebära både att hålla utbildningar, medverka vid utvecklingsarbetet av certifieringen samt planera och genomföra nätverksträffar. Du kommer ha många kontaktytor, både externt och internt, där du bland annat kommer delta på BREEAM:s operativa och tekniska råd samt ha nära samarbete med BRE i Storbritannien.

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen, önskvärt är du byggnadsingenjör och har studerat inom hållbart byggande eller motsvarande. Har du arbetat med BREEAM som certifieringssystem och har en tilläggsutbildning inom området är det högst meriterande. Erfarenhet från annat certifieringssystem ses även det som meriterande. För att snabbt komma in i rollen och kunna ta ett större ansvar tror vi att du har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet.

Låter det intressant? Är du rätt person för tjänsten? Skicka i sådana fall din ansökan till rekrytering@sgbc.se så snart som möjligt!

Den här rekryteringen leds av certifieringschef Linda Kjällén och BREEAM-chef Sabina Jonestrand. Samtliga frågor kan skickas till rekrytering@sgbc.se