Vi söker nu fler personer till Tekniska Rådet för NollCO2

Certifieringar enligt NollCO2 ökar och en viktig del av SGBC:s arbete är att besvara tekniska frågor, därför behöver vi fler duktiga personer som kan hjälpa till med detta. Är du kunnig inom NollCO2, besitter teknisk kunskap om systemet och dess indikatorer, och tycker att det skulle vara roligt att vara delaktig i detta arbete får du gärna göra en intresseanmälan!

Antalet platser är begränsat, skicka ansökan och CV till nollCO2@sgbc.se. Märk din intresseanmälan med “Ansökan om person till Tekniska Rådet för NollCO2“. Om du har frågor eller funderingar gällande vad rollen innebär, mejla gärna pia.stoll@sgbc.se.

Mer om uppdraget:

NollCO2:s tekniska råds huvuduppgift är att stödja verksamhetsområdeschefen och VD i utvecklingen av verksamhetsområdet NollCO2 och dess produkter. I uppdraget ingår främst att agera rådgivande i de tekniska frågor som verksamhetsområdeschefen sammanställer och skickar till rådsmedlemmar inför varje möte. Rådet ska under möten diskutera och komma fram till råd i respektive fråga. Medlemmar ersätts för sin nedlagda tid och får möjlighet att diskutera det allra senaste inom utvecklingen på området och se sina råd omsättas till praktik i NollCO2 projekt.

Anställda vid universitet och högskolor kan tyvärr inte ansöka eftersom det råder sekretessplikt i Tekniska rådet då projektspecifika frågor som överklaganden mm tas upp här.

Typiska arbetsuppgifter:

  • Sätta sig in i utskickat underlag för respektive fråga innan möte
  • Diskutera frågor under möte
  • Tillsammans med övriga rådsmedlemmar komma fram till ett råd till verksamhetsområdeschefen i respektive fråga

 

Välkommen med din ansökan!