Program

Konferens

13.30 Registrering, kaffe och mingel
Ta plats i anrika Vasateatern, drick kaffe och träffa de andra deltagarna.

14:00 Välkommen!
Lotta Werner Flyborg, VD för Sweden Green Building Council, hälsar välkommen och lämnar över ordet till Peter Alestig, klimatredaktör på SvD, som kommer att leda oss genom en innehållsrik eftermiddag.

14:05 Finalisterna i Sweden Green Building Awards 2019 – Del 1
Finalisterna i Årets BREEAM-byggnad och Utmärkelsen för hållbar infrastruktur presenterar sina projekt. Hur gick de till väga för att lyckas? Ta del av lärdomar och inspiration! Vi får också veta mer om finalisterna i kategorin Årets person inom hållbar stadsutveckling.

15:05 Bensträckare

15:15 Finalisterna i Sweden Green Building Awards 2019 – Del 2
Finalisterna i Årets Miljöbyggnad och Årets LEED-projekt presenterar sina projekt. Hur gick de till väga för att lyckas? Ta del av lärdomar och inspiration! Vi får också veta mer om finalisterna i kategorin Årets person inom hållbart byggande.

16:15 Fika och mingel
Besök utställningen, fika och mingla.

16:45 Inspirationsföreläsning med Mattias A. Klum
Låt dig inspireras av en av världens främsta naturfotografer! Mattias A. Klum var nominerad till Årets talare 2018 och med sina fantastiska bilder och gripande historier lämnar han få personer oberörda.

17:30 Sammanfattning och avrundning

 

Galamiddag

17:30 Fördrink i foajén
Ta ett glas mousserande vin och passa på att ställa dina frågor till finalisterna i Sweden Green Building Awards 2019.

18:30 Välkommen till bords
Kvällens konferencier Jeanette Reuterskiöld, styrelseordförande för Sweden Green Building Council, hälsar välkommen. Låt galan börja!

18:45 Middag och prisutdelning
Vilka personer och projekt tar hem de åtråvärda statyetterna? Det får vi veta samtidigt som vi avnjuter en härlig trerättersmiddag.

21:00 Liveband, DJ och fest!
Mingla, dansa och fira vinnarna i Sweden Green Building Awards 2019. Festligheterna pågår så länge du orkar (eller till kl. 01.00).