Kurser i NollCO2

Certifieringen NollCO2 är en effektiv och smart investering för att möta framtidens och kundernas behov. Att certifiera en byggnad i NollCO2 är att gå i täten för byggbranschens klimatarbete.

SGBC har kurser både för dig som vill få en introduktion i vad Noll CO2 är och innebär, och för dig som vill fördjupa dig inom NollCO2 för att kunna samordna klimatarbetet och ge expertråd i byggprojekt.

Vill du veta mer om själva certifieringen Noll02 finns det mer information på Certifieringssidan.

Hur vet jag vilken kurs jag ska gå?

Våra introduktionskurser är för dig som vill veta mer om vad Certifieringen NollCO2 innebär.

Certifierad NollCO2-samordnare är för dig som ska arbeta med NollCO2 i ditt projekt. Efter avslutad kurs blir du certifierad samordnare, vilket är ett krav för få driva NollCO2 projekt.

Intensivkurs Introduktion och Certifierad NollCO2-samordnare är en sammanslagning av kurserna ovan. Här får du en gedigen genomgång av systemet NollCO2 och blir certifierad samordnare efter avslutad kurs. Har du inte gått introduktionskursen sen tidigare rekommenderar vi att du går denna.

Vilken Manualversionen bygger kursen på?

Våra kurser bygger alltid på den senaste Manualversionen. Nu är det version 1.2

Krävs det några förkunskaper för utbildningen?

För att gå kursen Certifierad NollCO2-samordnare krävs att du fått kursintyg från NollCO2 introduktionskurs.

För NollCo2 introduktionskurs krävs inga förkunskaper.

Inte heller för intensivkursen, introduktion och certifierad NollCO2 samordnare. Eftersom introduktionskursen ingår i denna utbildning.

Vi är flera inom samma organisation som vill gå utbildningen. Finns det några anpassningar för det?

Om ni är fler än 6 deltagare kan det löna sig att boka ett företagsanpassat kurstillfälle. Då har ni dessutom möjlighet att få delar av utbildningen anpassad för just er verksamhet. Kontakta vår utbildningsavdelning för att göra en förfrågan.

Hur gör jag om det inte finns något bokningsbart kurstillfälle eller datum som passar mig?

Om det saknas lämpligt kurstillfälle kan du alltid maila utbildningsavdelningen. Vårt utbildningsteam är snabba att återkoppla och kan oftast hjälpa till att hitta en lösning.

Vilka är medlemsförmånerna när det gäller kurs hos SGBC?

Om företaget du jobbar på är medlem hos SGBC, får du 20% rabatt på alla våra utbildningar.